Wie ben ik

 

Mijn naam is Ellie Jungschlager, getrouwd en moeder van twee zoons.

Daarnaast wordt mijn leven verrijkt met een hond en een paard.

 

Van origine ben ik opgeleid tot ergotherapeut. Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als revalidatie adviseur in de commerciële sector, als ergotherapeut in een verpleeghuis en als zelfstandig adviseur. Een aantal jaren geleden bemerkte ik dat ik beperkt werd in hetgeen ik daadwerkelijk wilde doen. Al wist ik toen nog niet precies wat dit was.

 

In de jaren die volgden heb ik vrijwilligerswerk gedaan op een manege, als verkoopster gewerkt in een ruitersportwinkel en diverse cursussen gevolgd (Reiki I en II, Aromatherapie, Emotie Management, Chakra healing en Soul Body Fusion®).

 

Echter waren het de omstandigheden van het verlies van dierbaren en het ziekteproces dat zij doorliepen, die ervoor zorgden dat ik in contact kwam met N.E.I.

De positieve ervaringen met N.E.I., hebben tot de keuze geleid dat ik zelf de opleiding ben gaan volgen. De combinatie van Reiki, Soul Body Fusion® en de opleiding, hebben er toe bijgedragen dat ik mijn talenten op spiritueel vlak, verder heb mogen ontwikkelen.

N.E.I. is als behandelmethode voor iedereen geschikt en heb ik dan ook in praktijk diverse cliënten mogen behandelen, zowel mens (jong en oud) als dier (honden, paarden en katten).

Door mijn persoonlijke ervaringen ben ik mij echter meer gaan specialiseren en scholen in het behandelen van mensen die een ingrijpend ziekteproces doormaken en al dan niet geconfronteerd worden met hun eigen levenseinde. Of wel te maken hebben met een dergelijk proces bij een dierbare.

 

Tezamen met de informatie van mijn website, hoop ik je een indruk te geven van hetgeen ik voor jou kan betekenen en daarmee de drempel te hebben weggehaald voor het maken van een afspraak.

150FB162-F1AD-45EF-8E12-86518D792246_1_2

Warme groet,
Ellie