top of page

Wie ben ik

 

Mijn naam is Ellie Jungschlager, getrouwd en moeder van twee zoons.

Daarnaast wordt mijn leven verrijkt met een hond en een paard.

 

Van origine ben ik opgeleid tot ergotherapeut. Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als revalidatie adviseur in de commerciële sector, als ergotherapeut in een verpleeghuis en als zelfstandig adviseur. Een aantal jaren geleden bemerkte ik dat ik beperkt werd in hetgeen ik daadwerkelijk wilde doen. Al wist ik toen nog niet precies wat dit was.

 

In de jaren die volgden heb ik vrijwilligerswerk gedaan op een manege, als verkoopster gewerkt in een ruitersportwinkel en diverse cursussen gevolgd (Reiki I en II, Aromatherapie, Emotie Management, Chakra healing en Soul Body Fusion®).

 

Het waren de omstandigheden van aanhoudende fysieke klachten en vermoeidheid, die ervoor zorgden dat ik op zoek ging naar een methode om niet langer afhankelijk te hoeven zijn van anderen en om mijzelf weer gezond en sterk te voelen. Zodoende kwam ik in contact met N.E.I. De positieve ervaringen met N.E.I., hebben tot de keuze geleid dat ik zelf de jaaropleiding NEI ben gaan volgen. En mij daarna verder verdiept heb in het energetische systeem van de mens, onder andere door het volgen van jaaropleidingen NLP en Systemische werken. De combinatie van Reiki, Soul Body Fusion® en mijn opleidingen, hebben er toe bijgedragen dat ik niet alleen ontdekt heb dat ik hoog sensitiviteit ben (en het onderdrukken hiervan mijn klachten had veroorzaakt), maar ook talenten heb op spiritueel vlak. 

 

De behandelmethoden die ik toepas is voor iedereen geschikt en ik heb dan ook in mijn praktijk (als ook op locatie) diverse cliënten mogen behandelen, zowel mens (jong en oud), dier (vooral honden en paarden) als ook entiteiten (geesten die hun overgang naar huis niet konden of durfden te maken). Veelal werk ik vanuit mijn praktijk aan huis, aangezien ik dan alles voor handen heb. Voor het behandelen van dieren kies ik ervoor dit op locatie te doen (het dier voelt zich thuis het meest op zijn gemak). Evenals het energetisch reinigen van woningen, wanneer hier entiteiten worden waargenomen of vermoed dat zij aanwezig zijn.

 

Tezamen met de informatie van mijn website, hoop ik je een indruk te geven van hetgeen ik voor jou kan betekenen en daarmee de drempel te hebben weggehaald voor het maken van een afspraak.

150FB162-F1AD-45EF-8E12-86518D792246_1_2

Warme groet,
Ellie

bottom of page