top of page

Ik had niet echt verwachtingen, omdat het voor mij een onbekend terrein was. Ik ging naar Ellie voor 2 punten:

1) Omdat ik in mijn jeugd dingen heb meegemaakt die onbewust mijn leven bleven beïnvloeden.

2) Verder had ik als kind terugkerende realistische dromen. Ik was benieuwd of er een verklaring voor die dromen kon zijn.

 

De sessies heb ik als prettig en zeer verhelderend ervaren. Er bleek nog heel veel verdriet bij mij vast te zitten van vroeger wat tijdens de sessies eruit is gekomen. Nu merk ik dat ik het heftige gevoel/de pijn als ik aan vroeger terugdenk, kwijt ben. Ik voel mij rustiger en heb nu dat deel voor mezelf echt (ook onbewust) kunnen afsluiten. Verder is uit de verschillende sessies naar voren gekomen dat de dromen die ik als kind had verder terug te voeren waren naar mijn voorgaande levens. Dit klinkt misschien zweverig en je kan er sceptisch tegenover staan, maar het verklaarde voor mij waar mijn angstgevoel en constante bezorgdheid vandaan kwamen en mooier nog, ik ben van bepaalde angsten af. Bijvoorbeeld de drang om onder mijn bed te kijken, bang dat er iets of iemand onder ligt (van kleins af aan had ik deze angst al), heb ik niet meer.

 

Ik wist niet precies wat ik kon verwachten, maar ik ben zeer blij dat ik gegaan ben. Het heeft mij zeker geholpen wat meer rust en duidelijkheid te vinden en ik heb bepaalde zaken kunnen loslaten.

 

Karin

Ik was vooraf best sceptisch, ik ben best nuchter ingesteld. Ik deed dit omdat ik het beste wil voor mijn konijntjes Tommie en James. Ik snapte hun gedrag niet en werd onzeker omdat ik er zeker van ben, ik hun alles geef wat ze nodig hebben. Ik wil gewoon dat ze beiden volledig hunzelf kunnen zijn en zouden kunnen ontspannen.

 

Ik was er eerst sceptisch over, omdat ik best nuchter ben ingesteld. Maar wauw wat een ervaring! Zo bijzonder hoe Ellie zelfverzekerd haar werk deed met verschillende methodes, de eerste keer met konijnen en we zijn achter zulke belangrijke dingen gekomen. Mijn konijnen zijn gek genoeg nu veel meer verbonden naar elkaar toe en 1 van de 2 stampt tot nu toe dus helemaal niet meer. Bizar! Ik ben Ellie onwijs dankbaar en zou dit iedereen aanraden!!

 

Nogmaals heel erg bedankt Ellie! Zodra er problemen zijn met huisdieren, zou ik jou aanraden.

 

Daisy ’t Hart

Ik was al 21 jaar elke dag angstig (trauma/PTSS). Om hiervan af te raken heb ik al vele wegen (regulier & alternatief) bewandeld en niks hielp. N.a.v. een artikel op de website van nieuwetijdskind.com werd mijn interesse geprikkeld voor een energy healing. Hierdoor ben ik op zoek gegaan naar een therapeut in Zuid-Holland en zo vond ik Ellie. 

Het is morgen 3 weken geleden sinds ik bij Ellie een bijzonder en mooi consult heb gehad en had nog nooit zoiets gedaan. Dit ene consult heeft ervoor gezorgd dat mijn angst weg is. Onvoorstelbaar. Ik sta er zelf ook nog steeds van te kijken. Ik ben dankbaar dat ik Ellie heb ontmoet. Na dit consult was het niet meer nodig om terug te komen omdat het 'klaar' was. 

Maar Ellie, ik kom zeker nog een keer terug. 

Wat is Ellie een mooi persoon! Gewoon, zoals jij en ik, maar met heel veel feeling en kennis. De juiste woorden komen niet boven om te beschrijven hoe bijzonder een behandeling bij haar is en je zult dit zelf moeten ervaren. Ik zou zeggen: hou op met zoeken en onnodig geld uitgeven en ga naar Ellie! 

Daniëlle Kruit

.

.

.

.

NEI therapie was voor mij nieuw en had ik geen ervaring mee, dus wist ik ook niet wat ik me erbij voor moest stellen. Dus heb ik het maar over me heen laten komen. Al 38 jaar loop ik bij een specialist in het ziekenhuis en zijn het de afgelopen jaren er alleen maar meer geworden. Slik ook best een hoop medicatie. En na het zoveelste gedoe, hoopte ik dat NEI therapie wat voor me zou kunnen betekenen.

 

Ik heb het als meer dan positief ervaren. Het waren bijzondere ervaringen. Het heeft me zeker heel goed geholpen. Van mijn ziektes kom ik nooit meer af, maar het heeft me zeker wel gebracht dat de pijn veel beter te doen is. De waardes in mijn bloed weer goed zijn. En niet geheel onbelangrijk dat ik ook weer goed in mijn vel zit.

 

De eerste keer was ik best een beetje gespannen, omdat je niet weet wat er precies gaat gebeuren. Maar na 1 seconde wist Ellie mij al zo op mijn gemak te stellen dat ik daar totaal geen last meer van had. Ze heeft me precies en goed uitgelegd wat ze ging doen en dat was heel fijn.

Ik heb nu meerdere sessies gehad en het buiten dat ik kwam voor het “lichamelijke” heeft het me zoveel meer gebracht. Door de sessie kreeg ik veel meer inzicht in bepaalde dingen, kon ik dingen ook veel beter loslaten en viel sommige dingen op z’n plek. Ellie is zo’n lieve, hartelijke, warme vrouw die heel erg begaan is met andere mensen en heel betrokken. Dank je wel dat je me zo goed hebt geholpen en dat ik jou tegen mocht komen.

 

Mandy Zuurmond

Al maanden niet lekker in mijn vel zitten en daar klaar mee zijn, op zoek gegaan naar een manier die mij kon ondersteunen en mij weer een zetje de goede kant op kon geven. 

Ik heb de behandeling als zeer positief ervaren. In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ervan kon verwachten. Maar ik merkte dat in de dagen na de behandeling ik me echt beter ging voelen. En dat gevoel is ook gebleven. Ik ben nu in de afgelopen maanden 3x voor een behandeling geweest en merk aan mezelf dat er weer meer rust komt in mijn lichaam en manier van denken. De angsten die ik had verdwijnen langzaam aan meer naar de achtergrond toe. Tijdens en na elke behandeling ga ik steeds meer een stukje de goede kant op. 

 

Er is tijdens de behandeling een ontspannen sfeer en ook al hoef je niet veel te zeggen, je kan wel werken aan je problemen.

 

Anoniem

Ik had geen verwachtingen ervan ben er blanco heen gegaan was meer de nieuwsgierigheid met wat het met je zou doen

Ik vond het bizar wat het allemaal te weten komt over jezelf en wat er uitkomt om aan te werken of te veranderen aan jezelf heeft tijd nodig komt goed

Ik zou het iedereen willen aanraden als je je zelf kwijt bent of emotioneel in mekaar zit

Petra van Adrichem

.

.

.

.

bottom of page