Neuro Emotionele Integratie

N.E.I. is een afkorting en staat voor Neuro Emotionele Integratie.

Het is een methode welke zich richt op het bewust worden van wat ons onbewust bezig houdt, op een zachte manier en is gebaseerd op de oosterse en westerse behandeltechnieken.

 

De oorzaak voor het doen ontstaan van ziekte kan betrekking hebben op emoties of gebeurtenissen die we ver weg hebben gestopt in ons geheugen.

Zelfs zo ver dat we het ons niet meer bewust zijn, maar wat wel zijn invloed heeft op hoe we ons voelen, gedrag en functioneren (lichamelijk/geestelijk).

 

Vanuit de holistische behandelwijze zie ik de mens als een geheel van lichaam en geest. De mens is een energetische eenheid, wat betekent dat het fysiek ziek zijn, een emotionele oorzaak kan hebben en andersom. Het een hangt bijna altijd samen met het ander.

Om te komen bij datgene wat heeft geleid tot jouw ziekte, werk ik met behulp van protocollen, een biotensor (energetisch meetinstrument), energetische testmateriaal en (indien nodig) ondersteunende hulpmiddelen zoals natuurlijke remedies (bijv. homeopathische middelen), aromatherapie, stenen en kaarten.

Vlinder website 60638785_xl.jpg