top of page

Entiteiten

Wat betekent entiteit nu eigenlijk? 

Een entiteit is iets dat een bestaan heeft. Het heeft een bewustzijn. 

Vanuit het esoterische wordt met entiteit een bovennatuurlijk wezen of geest bedoeld.

Velen hebben hier hun eigen gedachten bij, voortkomend vanuit angst/onzekerheid. Niet wetende wat het precies is, waarom het er is en wat ze ermee aan moeten.

De entiteiten die ik ontmoet, zijn degene die zijn overleden. Mensen (jong en oud) die hen lichaam hebben losgelaten en als vorm van energie (staat van Zijn - Bewustzijn) hun weg naar het licht nog niet hebben gevonden.

De ideeën van poltergeist, klopgeest e.d. heb ik losgelaten. Degene die ik heb ontmoet waren entiteiten die graag gehoord wilden worden. Ze begrepen niet waarom anderen hen niet zagen, geen aandacht voor hen hadden. Dit leidde vooral tot verdriet, frustratie, boosheid. Uitingen van emoties, voortkomend vanuit hun persoonlijkheid, hun karakter, hun levenservaringen. 

Velen van hen wilden graag een boodschap overbrengen, getroost worden, innerlijke rust vinden en/of angst loslaten voor het maken van de overgang naar Huis. Ze hadden hulp nodig om datgene wat hen belemmerde/blokkeerde om hun weg naar het licht te vinden, los te kunnen laten.

Het zijn deze entiteiten die op aarde blijven rondhangen. Zich vastklampen aan mensen, zich groeperen in woningen/gebouwen, rondzwerven. 

Als gevolg hiervan kunnen de (levende) mensen dit ervaren als sensaties (kou, ongemak, etc.) als ze zich in een bepaalde ruimte of omgeving bevinden, maar ook door vermoeidheid, onverklaarbare (niet-eigen) emoties, ziekte en/of lichamelijke klachten. Dit kan doordat entiteiten zich hebben vastgeklampt en inbreuk maken op het eigen Zijn van hun gastheer/gastvrouw.

Entiteiten die op aarde blijven rondhangen, kunnen ook van dieren zijn. Dieren die graag bij hun baasje willen blijven, maar ook door zich bijv. vast te klampen aan een ander dier. Iets wat voor dit (gast)dier een vorm van ongemak (probleem) met zich meebrengt (niet-eigen emoties, gedrag, lichamelijke klachten). 

Vanuit mijn hoog sensitiviteit ben ik zeer gevoelig voor energie van anderen en daarmee ook voor de energie van entiteiten. Ik zie ze niet, maar ervaar wel de concentraties van hun energie en intentie. Ik sta open voor hetgeen ze willen vertellen, voor hetgeen zij nodig hebben om naar het licht over te kunnen gaan. Dit geeft niet alleen hen de innerlijk rust, maar ook verlichting/heling voor de omgeving, situatie, mens en dier waar deze entiteit zich mee had verbonden. 

Tijdens de sessie maak ik gebruik van protocollen, materialen om hun boodschap te kunnen duiden en mijn biotensor als hulpmiddel voor het af-/aanvoeren van energie en als 'vertaalapparaat' tijdens het gesprek met hen.

Tijdens een (gewoon) consult kan het gebeuren dat een cliënt ongemerkt een entiteit bij zich draagt. Hier zal ik dan ook aandacht aan besteden. Voor entiteiten die zich verbonden hebben aan een bepaalde situatie, ruimte en/of woning, zal er een sessie ter plekke nodig zijn om daar contact aan te kunnen gaan met deze entiteit. 

"Iedere energievorm van een overleden mens en dier is uniek

en heeft behoefte om gezien, gehoord en begrepen te worden,

vanuit licht en liefde"

hemelsgezicht.jpg
bottom of page