top of page

Integrale coaching en therapie

Vanuit de holistische behandelwijze zie ik de mens als een geheel van lichaam, geest en ziel. De mens is een energetische eenheid, bestaande uit unieke individuele trillingsfrequenties. Een disbalans hierin heeft vaak een (onbewuste) emotionele oorzaak en kan leiden tot fysieke, mentale en/of emotionele klachten. Maar ook andersom. 

 Het een hangt bijna altijd samen met het ander.

praktijk3 2.jpeg

Methodieken

Ik werk voornamelijk met de methode NEI. Neuro Emotionele Integratie helpt om datgene wat jou belemmert jezelf te zijn, los te laten. Het laat je, vanuit volledig respect, zijn wie je daadwerkelijk bent. Je Ware Zelf.

In mijn behandelingen ga ik voorbij aan de klacht en op zoek naar de oorzaak ervan.

De oorzaak van je klacht kan namelijk op een heel ander vlak liggen, dan je in eerste instantie zou denken.

Vanuit de methode NEI pas ik, indien nodig, ook elementen toe van Systemisch werk, NLP of Soul Body Fusion®.

foto innerlijke rust.jpg

Mediation - Medium

Tijdens het consult kan het nodig zijn om bepaalde aspecten te benoemen die betrekking hebben op je hulpvraag. Bijv. de oorzaak van je emoties, (onverklaarbare) lichamelijke klachten. Of er is sprake van een terugkerend patroon die betrekking heeft op een voorgaand leven. Op dat moment fungeer ik als een schakel tussen je onbewuste en datgene wat benoemd mag worden. Daar staat het woord Mediation of Medium voor. Ik bemiddel, vanuit neutrale positie als een soort van doorgeefluik, tussen jou en al datgene wat om ons heen is.

bottom of page