top of page

Voor wie

De methodieken die ik toepas zijn voor alles en iedereen met een emotionele intelligentie, geschikt. Vanaf het moment van bevruchting tot aan het moment van de overgang naar Huis. Het helpt op een zachte, diepgaande en snelle wijze de oorzaak van de klacht op te sporen en los te laten.  

12580809_l.jpg

Jong tot Oud

Of je nu klein of groot bent, piepjong of heel oud. Iedere levensfase heeft zijn eigen kenmerken. En in iedere levensfase worden we geconfronteerd met nieuwe situaties, nieuwe levenservaringen. Met het een weet je om te gaan, het andere brengt je uit evenwicht.

Dit kunnen momenten in het leven zijn dat je constateert dat je niet meer lekker in je vel zit.

Je voelt je uit balans gebracht, verzwakt en ervaart misschien zelfs klachten (lichamelijk, mentaal, emotioneel) waarvan je niet de oorzaak kent of klachten welke maar niet over gaan. 

88165886_l.jpg

Al hetgeen wat een dier heeft meegemaakt, wordt als een herinnering opgeslagen. Zo ook emoties die niet begrepen en verwerkt zijn. 

Het zijn juist deze onverwerkte emoties die tot een disbalans kunnen leiden (zowel lichamelijk als geestelijk) wat zich kan uiten in lichamelijke klachten en/of gedrag.

Dieren

Aarde&vlinder.jpg
Aarde&vlinder.jpg

Palliatieve begeleiding

Palliatieve begeleiding is aan de orde als de ziekte, waaraan je leidt, ongeneeslijk blijkt te zijn.

De nadruk in de behandeling ligt op het creëren van innerlijke ruimte, om te ontdekken wat voor jou belangrijk is in deze fase.

hemelpoort.jpg

Een entiteit is een energievorm van een overleden mens of dier. Ze zijn daardoor ook niet zo anders dan de levenden, echter zonder een fysiek lichaam. Ze zijn een staat van bewustzijn, uniek, met een eigen persoonlijkheid, karakter, levenservaringen.

 

Hoe het komt dat wij ze ervaren, is omdat velen van hen graag bijvoorbeeld nog een boodschap willen overbrengen, getroost willen worden, innerlijke rust zoeken en/of angst hebben voor het maken van hun overgang naar Huis. Zij zijn het die hulp nodig hebben.

Entiteiten

bottom of page