top of page

Voor wie

De methodieken die ik toepas zijn voor alles en iedereen met een emotionele intelligentie, geschikt. Vanaf het moment van bevruchting tot aan het moment van de overgang naar Huis. Het helpt op een zachte, diepgaande en snelle wijze de oorzaak van de klacht op te sporen en los te laten.  

12580809_l.jpg

Jong tot Oud

Of je nu klein of groot bent, piepjong of heel oud. Iedere levensfase heeft zijn eigen kenmerken. En in iedere levensfase worden we geconfronteerd met nieuwe situaties, nieuwe levenservaringen. Met het een weet je om te gaan, het andere brengt je uit evenwicht.

Dit kunnen momenten in het leven zijn dat je constateert dat je niet meer lekker in je vel zit.

Je voelt je uit balans gebracht, verzwakt en ervaart misschien zelfs klachten (lichamelijk, mentaal, emotioneel) waarvan je niet de oorzaak kent of klachten welke maar niet over gaan. 

Aarde&vlinder.jpg
Aarde&vlinder.jpg

Mediation - Medium

Tijdens het consult fungeer ik als een schakel tussen je onbewuste en datgene wat benoemd mag worden. Daar staat het woord Mediation of Medium voor. Ik bemiddel, vanuit neutrale positie als een soort van doorgeefluik, tussen jou en al datgene wat om ons heen is.

Dat maakt dat het voor mij mogelijk is om ook iemand te kunnen behandelen die niet kan of wil spreken. Bijvoorbeeld baby's, iemand die zich niet kan uiten, als ook wanneer iemand in Coma verkeert. 

88165886_l.jpg

Al hetgeen wat een dier heeft meegemaakt, wordt als een herinnering opgeslagen. Zo ook emoties die niet begrepen en verwerkt zijn. 

Het zijn juist deze onverwerkte emoties die tot een disbalans kunnen leiden (zowel lichamelijk als geestelijk) wat zich kan uiten in lichamelijke klachten en/of gedrag.

Dieren

hemelpoort.jpg

Een entiteit is een energievorm van een overleden mens of dier. Ze zijn daardoor ook niet zo anders dan de levenden, echter zonder een fysiek lichaam. Ze zijn een staat van bewustzijn, uniek, met een eigen persoonlijkheid, karakter, levenservaringen.

 

Hoe het komt dat wij ze ervaren, is omdat velen van hen graag bijvoorbeeld nog een boodschap willen overbrengen, getroost willen worden, innerlijke rust zoeken en/of angst hebben voor het maken van hun overgang naar Huis. Zij zijn het die hulp nodig hebben.

Entiteiten

bottom of page